Ciasteczka Żurawinowo-Dyniowe
Ciasteczka żurawinowo-dyniowe to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Jeśli masz stałe opakowanie puree z dyni, soda oczyszczona, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Dynią Żurawinową, Ciasteczka Z Dyni Żurawinowej, oraz Ciasteczka Z Dyni Żurawinowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić wanilią, jajkiem i dynią. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon przesiać do wymieszania.
Żurawinę przeciąć na pół i wymieszać z skórką pomarańczową i orzechami włoskimi. Wpadnij na łyżeczki do herbaty na prześcieradła z ciastkami.
Piec przez 10 do 12 minut.