Ciasteczka Z Rodzynkami Ze Śmietaną
Need a deser wegetariański? Ciasteczka z rodzynkami z kwaśną śmietaną mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Z Rodzynkami, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić masło lub margarynę, 1 1/2 szklanki cukru, jajka, i wanilia, aż puszyste.
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. Z małą prędkością ubijaj śmietanę do mieszaniny jaj, stopniowo ubijaj mąkę, aż dobrze wymieszasz.
Dodać rodzynki i wymieszać ręcznie. Ciasto przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
1/2 szklanki białego cukru wymieszać z mielonym cynamonem.
Upuść łyżki ciasta 2 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Posypać ciastka mieszaniną cukru cynamonowego.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.