Ciasteczka Z Rodzynkami Z Dyni
Ciasteczka z rodzynkami z dyni to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, przecier z dyni, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasteczka Dyniowo-Rodzynkowe, Ciasteczka Owsiane Z Dyni I Rodzynkami, oraz Pumpkin Pie Spice Płatki Owsiane Ciasteczka Z Rodzynkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W średniej misce, krem skrócenie i cukru, aż będzie gładka.
Dodać jajko i wanilię; wymieszać, aż będzie puszysta. Wymieszać z dynią. Przesiać razem mąkę, soda oczyszczona, sól, przyprawa pumpkin pie, i cynamon; mieszać do mieszaniny dyni. Na koniec wymieszaj rodzynki i orzechy włoskie.
Upuść ciasto na ciastka, usypując łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku, ciasteczka powinny być jasnobrązowe na brzegach.
Pędzel z przyprawą glazury i przenieść do stojaków do ostygnięcia.
Aby przygotować glazurę przyprawową, wymieszaj cukier cukierniczy z 2 łyżkami ciepłej wody, aż nie będzie więcej grudek. Wymieszać 1/2 łyżeczki cynamonu. Jeśli szkliwo jest zbyt grube, dodaj trochę więcej wody.