Ciasteczka Z Miękkim Cukrem
Need a deser wegetariański? Ciasteczka z miękkim cukrem mogą być świetnym przepisem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka mąki, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Z Miękkim Cukrem, Ciasteczka Z Miękkim Cukrem, oraz Ciasteczka Z Miękkim Cukrem.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajka, ekstrakt z wanilii i migdałów.
Połączyć mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną, sól i gałkę muszkatołową; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Kropla przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 w. apart on ungreased blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do jasnobrązowego.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Na lukier, w dużej misce, połączyć masło, cukier cukierniczy, ekstrakt migdałowy i tyle wody, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Odcień z barwnikiem spożywczym w razie potrzeby. Ciasteczka mrozowe.