Ciasteczka Z Masłem Cynamonowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka z masłem cynamonowym. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 111 kalorii. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier cukierniczy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Ciasteczka maślane z lukrem cynamonowym, Ciasteczka Z Masłem Cynamonowym, oraz Ciasteczka z masłem cynamonowym II są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Śmietana razem 1 szklanka masła i białego cukru. Ubij jajko i 1 łyżeczkę wanilii.
Połącz przesianą mąkę, sól i zmielony cynamon i wymieszaj z masłem.
Przykryj i schłódź ciasto przez 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Lekko posmaruj wałkiem do ciasta.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanym mąką papierze woskowanym i pokroić foremką do ciastek. Gdy ciasto się nagrzewa, staje się niewykonalne. W razie potrzeby wróć do lodówki.
Piec na nie natłuszczonej blasze 15-20 minut, aż lekko się zrumieni.
Aby zrobić lukier: przesiej cukier cukierniczy do miski.
Dodaj wanilię, sól i masło.
Dodawaj mleko po jednej łyżce stołowej, ubijając, aż będzie konsystencja do smarowania. Kontynuuj ubijanie na średnim poziomie przez 10 minut. Ciasteczka lodowe.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Faire La Fete Cremant de Limoux z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Faire La Fete Cremant de Limoux]()
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir