Ciasteczka Z Dyni
Pumpkin Butterscotch Cookies to bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, zmielony cynamon, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasteczka Z Dyni, Ciasteczka Czekoladowe Z Dyni, oraz Ciasteczka dyniowe z chipsami z toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem i papierem tłuszczowym z masłem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól wymieszać w misce.
Ubij biały cukier i jajka razem w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek na średniej prędkości, aż gładka i kolor rozjaśni się, około 1 minuty. Zeskrobać boki miski i wiosło gumową szpatułką.
Dodać dynię, olej i wanilię i ubić na niskim poziomie, aż do wymieszania.
Ubić mieszaninę mąki w mieszaninę dyni na niskim poziomie, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Wymieszać chipsy z toffi w cieście.
Drop 1/4-filiżanki miarki ciasta 2 1/2 cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia. Lekko spłaszczyć wierzchołki ciasta łopatką.
Piecz ciasteczka partiami w nagrzanym piekarniku, aż blaty poczują jędrność i wykałaczka włożona w środek ciastka wyjdzie czysta, około 15 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut przed przeniesieniem ciastek do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia. Ciasteczka chłodzone pyłem z cukrem cukierniczym.