Ciasteczka Z Awokado Z Masłem Orzechowym (Wegańskie)
Ciasteczka z awokado z masłem orzechowym (Wegańskie) mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Mieszanka soli, proszku do pieczenia, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Vegan Peanut Butter Swirl Brownies, Wegańskie Brownies Nadziewane ciasta z masła orzechowego Cookie, oraz Wegańskie Bezglutenowe Masło Orzechowe Swirl Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić masło orzechowe, chipsy czekoladowe i cukier razem w rondlu na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści, około 5 minut. Zwiększyć ciepło do medium i kontynuować mieszanie, aż mieszanina zacznie bąbelkować, o 5 Więcej minut.
Mieszanka awokado, mleko sojowe i olej rzepakowy w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wymieszać mieszaninę awokado do mieszaniny czekolady, aż dokładnie połączone.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę awokado-czekolada do mieszaniny mąki; mieszać aż tylko połączone.
Wlać ciasto równomiernie do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie zaczną się chrupać, około 20 minut. Schłodzić ciasteczka całkowicie przed krojeniem i podaniem.