Ciasteczka wypełnione ponczem jajecznym

Ciasteczka wypełnione ponczem jajecznym
Przygotowanie babeczek z nadzieniem jajecznym zajmuje około 55 minut od początku do końca. Za 26 centów za porcję otrzymujesz deser dla 30 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 146 kalorii . Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką ekstrakt rumowy, brązowy cukier, zmieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Ultimate "Surprise" Oreo N' Chocolate Chip Cookie Fudge Brownie Cups , Fruit Filled Coffee Cake i Delightful Filled Pumpkin Roll są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małym rondelku wymieszaj mieszankę budyniową, eggnog i mleko. Gotuj i mieszaj, aż mieszanka się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia, dodać 1 łyżeczkę ekstraktu i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
3
Przenieś do małej miski. Przykryj powierzchnię puddingu papierem woskowanym; schłódź w lodówce, aż będzie zimny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W dużej misce ubij masło i brązowy cukier, aż masa będzie lekka i puszysta. Wbij żółtka i pozostały ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszaj mąkę z solą, stopniowo dodawaj do ubitej masy i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
W małej misce wymieszaj cukier i ziele angielskie. Uformuj ciasto w 1-calowe kulki; obtocz w mieszance cukru. Palcami oprószonymi mąką dociśnij spód i boki dobrze natłuszczonych foremek na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do uzyskania jasnozłotego koloru. Natychmiast wyjąć z foremek na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przed podaniem nałóż budyń do kubków, wyciskając go łyżką lub wyciskając.
9
Posyp gałką muszkatołową. Przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn