Ciasteczka owsiane z budyniem bez pieczenia

Ciasteczka owsiane bez pieczenia z budyniem (Pudding No-Bake Oatmeal Cookies) przygotowuje się od początku do końca w około 30 minut . Ten deser ma 193 kalorie , 3 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 24 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, mieszankę do budyniu maślanego, mleko odparowane i kilka innych składników, możesz go przygotować. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawienia. Podobne przepisy obejmują : Ciasteczka owsiane z czekoladą i masłem orzechowym bez pieczenia , Ciasteczka owsiane z masłem orzechowym bez pieczenia i Ciasteczka owsiane Xocai z ciemną czekoladą bez pieczenia .
Instrukcje
W 3-litrowej misce nadającej się do mikrofalówki połącz cukier, masło i mleko odparowane. Gotuj na dużej mocy przez 2 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina szybko się zagotuje. Gotuj bez mieszania przez 20 do 30 sekund.
Zdejmij z ognia i wmieszaj budyń instant i płatki owsiane. Wyłóż na blachy do pieczenia wyłożone papierem woskowanym. Pozostaw na co najmniej 15 minut lub do momentu, aż masa stwardnieje.