Ciasteczka owsiane taty
Ciasteczka owsiane taty to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, sól, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj N ' Oatmeal Cookies-Paleo odpowiedź na ciasteczka owsiane, Ciasteczka owsiane babci-pyszne ciasteczka owsiane, oraz Ciasteczka Owsiane Z Toffi (Copycat Oatmeal Scotchies) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze trzy składniki śmietany, aż będą puszyste, dodać jajka i wanilię.
Wszystkie suche składniki wymieszać z masłem. Mieszamy z owsem.
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Upuść ciasto przez łyżki stołowe na lekko nasmarowane arkusze ciastek. Lekko spłaszczyć ciasteczka i piec przez 10 minut. Nie przesadzaj.
Weź ciasteczka z piekarnika, gdy jeszcze puffy i krawędzie dopiero zaczynają brązowieć.
Niech ciasteczka ostygną minutę lub dwie na arkuszach ciasteczek przed usunięciem. Chłodne całkowicie na stojakach. Są kruche i trudne do usunięcia z arkuszy ciastek, gdy są jeszcze ciepłe, więc pracuj delikatnie.