Ciasteczka na patyku
Brownies na patyku może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. 422 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka wody, kije rzemieślnicze, skrócenie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasteczka na patyku, Ciasteczka na patyku, oraz PBJ na patyku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 8-calowy lub 9-calowy kwadratowy patelni z folią, więc folia rozciąga się o 2 cale na bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieścić ciasteczka w zamrażarce na 30 minut.
Usuń ciasteczka z patelni, podnosząc folię; obierz folię z boków ciastek.
Potnij ciasteczka na 15 prostokątnych pasków, 5 rzędów po 3 rzędy. Delikatnie włóż craft stick do końca każdego pręta, obieranie folii z prętów.
Umieścić na arkuszu ciasteczek; zamrozić 30 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokości około 1 minuty; wymieszać, aż będzie gładka. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 5 sekund na raz. Dip top 1/3 do 1/2 każdego brownie do czekolady; posypać posypką cukierków.
Połóż płasko na woskowanym papierze lub folii do wyschnięcia.