Ciasteczka na patyku
Brownies na patyku może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, Laski rzemieślnicze, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasteczka na patyku, Świnia na patyku, oraz PBJ na patyku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 9-calowy kwadratowy patelnia z folią tak folia rozciąga się o 2 cale na bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku na 9-calową patelnię. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Umieścić w zamrażarce 30 minut.
Wyjąć z patelni, podnosząc folię; oderwać folię.
Pokrój na 15 prostokątnych ciastek, 5 rzędów po 3 rzędy. Delikatnie włóż craft stick do końca każdego z nich.
Umieścić na arkuszu ciasteczek; zamrozić 30 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokości około 1 minuty; wymieszać, aż będzie gładka. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 5 sekund na raz. 1/3 do połowy każdego brownie zanurzyć w czekoladzie; posypać posypką cukierków.
Połóż płasko na woskowanym papierze lub folii do wyschnięcia.