Ciasteczka Marie Edwards
Ciasteczka Marie Edwards mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ekstrakt z wanillanu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 11%. Podobne przepisy obejmują Ciasteczka Melasowe cioci Marie, Ciasteczka Melasowe cioci Marie, oraz Sałatka szpinakowa z pikantnym winegretem pomidorowym z jajkiem gotowanym na twardo i boczkiem Edwardsa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię jellyroll o wymiarach 15 x 10 cali.
W średniej misce wymieszaj margarynę, masło i cukier, aż będą gładkie. Dodaj żółtko i wanilię.
Połącz mąkę, sól i 1/2 łyżeczki cynamonu, wymieszaj ze śmietaną.
Dociśnij mieszaninę równomiernie do przygotowanej galaretkiroluj patelnię. Białko ubić na pianę i rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Połącz pozostały cynamon i cukier, posyp go i orzechy na wierzchu ciasteczek.
Piec przez 15 do 17 minut w nagrzanym piekarniku.
Pokrój w diamenty, gdy są jeszcze ciepłe, a następnie całkowicie ostudź przed wyjęciem z patelni.