Kury Nadziewane Kiełbasą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kiełbasa Nadziewane kury kornwalijskie spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 35 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka pieczarek, oleju, kur z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Faszerowane Kury Kornwalijskie, Faszerowane Kury Kornwalijskie, oraz Delikatne Faszerowane Kury Kornwalijskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. brązowa kiełbasa z pieczarkami na dużej patelni; odcedzić. Powrót do patelni.
Dodać mieszankę farszu, marchew i gorącą wodę; mieszać tylko do zwilżenia. Odstawić.
Łyżka farszu mieszanka równomiernie do jamy kury; zamknij otwory szaszłykami.
Kury umieść, piersi bokami do góry, w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec 1 godzinę; łyżka galaretki na kury.
Piec dodatkowo 10 min. lub dopóki kury nie zostaną ugotowane (180F).