Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać białą czekoladę kawałek ciasteczka Macadamia spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 413 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, vanillan ekstrakt, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Cookie Madness ma 28 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka makadamian i biała czekolada, Biała Czekolada-Ciasteczka Makadamia, oraz Biała Czekolada Kawałki Macadamia Nut Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, toast kokosy i orzechy**
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.Śmietanę masło w misce miksera stojącego z łopatką na niskiej prędkości przez 30 sekund.
Dodać cukry i ubić mieszaninę, aż światło i puszyste, 2-3 protokół, skrobanie boki miski. Zmniejsz prędkość i dodaj jajko i żółtko i wymieszaj do połączenia. Miskę zeskrobać i wymieszać w vanilla.By ręcznie lub używając najniższej prędkości miksera stojącego, mieszaj mieszankę mąki do połączenia.
Dodać białą czekoladę, orzechy i ostudzony tosty kokosowe i mieszać do wymieszania.Ciasto podzielić na 16 porcji, każda około 3 łyżki stołowe (lub użyć # 24 miarki cookie). Ułóż 2 cale od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia, 8 kulek ciasta na arkusz. (Mniejsze blachy do pieczenia mogą być używane, ale wymagają 3 partii.)
Piec ciasteczka 1 taca na raz, aż ciasteczka są złotobrązowe i jeszcze puffy, i krawędzie zaczęły się ustawiać, ale centra są nadal miękkie, 10 do 14 minut, obracanie blachy do pieczenia w połowie pieczenia.
Przełożyć blachę do pieczenia na stojak z drutu do ostygnięcia. Robi 16 dużych ciasteczek