Ciasteczka Kukurydziane
Need a deser wegetariański? Ciasteczka kukurydziane mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 25 centów za porcję. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Kukurydziane, Ciasteczka kukurydziane III, oraz Ciasteczka Kukurydziane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Ubić razem mąkę kukurydzianą, mąkę i sól. Beat masło, cukier, i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, skrobanie w dół stronie miski od czasu do czasu, aż blady i puszysty, o 5 protokół. Ubij w jajku i żółtku, aż dobrze się połączą. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mączki kukurydzianej w wolnym strumieniu, mieszając aż do połączenia. Uformować ciasto na 5-calowy kwadrat i schłodzić, owinięte w folię, aż będzie twarde, około 30 minut.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 7-calowy kwadrat (1/2 cala grubości). Ciasto punktować w jednym kierunku z zębami widelca. Następnie przeciąć na 8 równych pasków, a następnie przeciąć paski na pół, tworząc prostokąty.
Piec na blasze do pieczenia ungreased aż spody ciasteczka są bladozłoty, 15 do 18 protokół.
Przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Ciasteczka można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.