Ciasteczka i kremowe Bonbons

Ciasteczka i kremowe Bonbons
Ciasteczka i śmietana Bonbons może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, betty devil ' s Food Cake mix, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Lody Bonbons, Lody Bonbons, oraz Lody Bonbons.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających arkuszy cookie). Lekko nasmaruj lub spryskaj arkusze ciastek. W dużej misce wymieszać ciasto mix, masło i jajko z łyżką do formy ciasta (niektóre suche mix pozostanie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Kształt 1 poziom pomiaru łyżka ciasta wokół każdego cukierka, obejmujące całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CiastoCiasto
3
Umieścić 2 cale od siebie na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 7 do 10 minut lub aż ciasteczka zaczną wyglądać suche i popękane na powierzchni. Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Zrobić białe i ciemne polewy czekoladowe. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka biały Bar do pieczenia i 1/2 łyżeczka oleju odkryte na wysokie 20 do 30 sekund; mieszać do stopienia i gładkie. W innej małej misce do mikrofali, mikrofalówka czekoladowe chipsy i pozostałe 1/2 łyżeczka oleju odkryte na wysokie 20 do 30 sekund; mieszać aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść każdą glazurę w oddzielnej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
7
Wytnij małą końcówkę z jednego rogu każdej torby.
8
Mżawka polewa ciasteczka. Sklep objęty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn