Ciasteczka Czekoladowo-Piernikowe

Ciasteczka Czekoladowo-Piernikowe
Ciasteczka czekoladowo-piernikowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz masło, brązowy cukier, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Piernikowe, Czekoladowe Ciasteczka Piernikowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Piernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mąkę z proszkiem kakaowym, zmielonym imbirem, zmielonym cynamonem, zmielonymi goździkami, sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą. W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę, ubij zmiękczone masło ze skróceniem ze średnią prędkością, aż mieszanina będzie gładka, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Goździki MieloneGoździki Mielone
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać brązowy cukier i ubić, aż puszyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
3
Dodaj jajko do ciasta cookie i beat aż włączone. Ubić melasę, a następnie roztopioną słodko-gorzką czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
MelasaMelasa
Pliki CookiePliki Cookie
JajkoJajko
4
Dodać mieszaninę mąki w 3 partiach, ubijając między dodatkami. Ciasto podzielić na 3 równe części. Uformuj każdą część w dysk, a następnie zawiń każdą w plastikową folię i schłodzić ciasto na ciastka, aż ostygnie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczkowe CiastoCiasteczkowe Ciasto
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj 1 dysk ciasta o grubości 1/4 cala. Za pomocą foremek do ciastek od 4 do 5 cali pokrój ciasto na kształty i przenieś do przygotowanych blach do pieczenia. Przełożyć resztki ciasta i wyciąć więcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec ciasteczka przez około 7 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż blaty są suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Niech ciasteczka ostygną na patelniach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaków drucianych do całkowitego ostygnięcia. Powtórz proces z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
9
W średniej misce połącz cukier cukierniczy z białkiem jajka i sokiem z cytryny i ubijaj, aż lukier będzie całkowicie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Zeskrobać nadzienie Mascarpone do woreczka ze średnimi końcówkami. Połowę piernikowych ciasteczek przekręcić płasko do góry i przykryć cienką warstwą nadzienia. Góra z pozostałymi ciasteczkami, płaska strona w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MascarponeMascarpone
11
Zeskrobać lukier do worka rurowego wyposażonego w bardzo małą końcówkę. Udekoruj ciasteczka według życzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
12
Odstawić do wyschnięcia lukru, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn