Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe Bez Mąki

Bez mąki ciasteczka czekoladowo-orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz kakao w proszku, białka jaj, połówki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bez Mąki Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe, Ciasteczka czekoladowo-orzechowe François Payard, oraz Chocolate Walnut Flourless Brownies (aka: the old black bean trick!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 2 Stojaki w górnej i dolnej części piekarnika.
Piekarnik nagrzać do 350°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Umieścić orzechy włoskie na powierzchni roboczej i drobno posiekać.
Przenieść do oddzielnej dużej blachy do pieczenia i tosty, aż pachnące, o 9 protokół.
W misce wymieszać cukier, kakao i sól. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Dodać białka i wanilię; ubijać widelcem lub mikserem elektrycznym na średnim poziomie, aż ciasto będzie tylko zwilżone. (Nie przegrzewaj ciasta, bo usztywni się.) Upuść ciasto przez łyżeczkę na blachy do pieczenia w równomiernie rozmieszczonych kopcach.
Piec ciasteczka, aż szczyty są lekko popękane i błyszczące, o 15 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.