Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek czekoladowo-miętowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 55. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia kwadratowa Line 8-calowa z folią, z krawędziami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania. Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Dodać cukier; dobrze wymieszać. Mieszamy w jajkach. Wymieszać z mąką i kakao w proszku.
Rozłóż 1/3 ciasta na dno przygotowanej patelni. Ułóż paszteciki miętowe w pojedynczej warstwie na cieście na patelni; przykryj pozostałym cieście.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść ciasteczka z patelni przed krojeniem, aby służyć.