Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe

Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Przepis czekoladowo-miętowe Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 25 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier puder, margaryna w sztyfcie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować ciasteczka, rozpuść 6 łyżek masła w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać kakao i mleko; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj brązowy cukier, cukier granulowany i wanilię; gotuj mieszaninę przez 1 minutę, stale mieszając. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4
Mieszanina będzie ziarnista.)
5
Usuń mieszaninę z ognia; ostudzić 5 minut.
6
Dodać białka, 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny kakao, mieszając aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
9
Wlać ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub do momentu, gdy brownie ledwo wraca po dotknięciu lekko w środku; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Aby przygotować lukier, połącz cukier puder, 1 łyżkę masła i Likier. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Rozłóż lukier równomiernie na warstwie brownie; przechowywać w lodówce 30 minut lub do momentu ustawienia lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
13
Aby przygotować glazurę, umieść czekoladę w małym naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. W wysokiej temperaturze przez 45 sekund; wymieszać 1 łyżkę masła. Mikrofalówka na wysokości przez 20 sekund. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
14
Skropić glazurę nad lukrem; przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do momentu ustawienia glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn