Ciasteczka czekoladowo-migdałowe

Ciasteczka czekoladowo-migdałowe
Czekoladowe i migdałowe ciasteczka to bezmleczne przepis z 40 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, bazy ciasteczek, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, oraz Ciasteczka czekoladowo-migdałowe.

Instrukcje

1
Zrób przepis na bazie ciasteczek, dodając czekoladę i migdały. Kształt, piec i ostudzić zgodnie z podstawą recipe.To Make Now I
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec później: po wymieszaniu partii ciasteczek, podwoić przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec połowę ciasta według przepisu, a resztę podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owiń każdy dziennik w folię, a następnie umieść w plastikowej torebce. Aby zaoszczędzić czas i kłopoty, oznaczyć torbę smakiem, temperaturą piekarnika i czasem pieczenia, dodając 3 do 6 minut do zwykłego czasu pieczenia. Zamrozić ciasto do 3 miesięcy. Aby upiec, pokroić zamrożone ciasto na rund o grubości 1/2 cala, co tak mało lub tak wiele, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn