Ciasteczka czekoladowo-migdałowe

Ciasteczka czekoladowo-migdałowe
Czekoladowe i migdałowe ciasteczka to bezmleczne przepis z 40 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka migdałów, bazy ciasteczek, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, Czekoladowe Ciasteczka Migdałowe, oraz Ciasteczka czekoladowo-migdałowe.

Instrukcje

1
Zrób przepis na bazie ciasteczek, dodając czekoladę i migdały. Kształt, piec i ostudzić zgodnie z podstawą recipe.To Make Now I
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec później: po wymieszaniu partii ciasteczek, podwoić przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Piec połowę ciasta według przepisu, a resztę podzielić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Zwiń każdą porcję w kłodę o średnicy około 1 1/2 cala. Owiń każdy dziennik w folię, a następnie umieść w plastikowej torebce. Aby zaoszczędzić czas i kłopoty, oznaczyć torbę smakiem, temperaturą piekarnika i czasem pieczenia, dodając 3 do 6 minut do zwykłego czasu pieczenia. Zamrozić ciasto do 3 miesięcy. Aby upiec, pokroić zamrożone ciasto na rund o grubości 1/2 cala, co tak mało lub tak wiele, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Piec na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn