Ciasteczka Czekoladowo-Cukrowe
Czekoladowe ciasteczka z cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek bezowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Cukrowe, Ciasteczka Czekoladowo-Cukrowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce. Beat masło i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 5 protokół.
Dodać jajko i wanilię; beat aż kremowy, o 2 Więcej minut. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; stopniowo dodawaj mieszaninę mąki i ubijaj aż do momentu włączenia, o 2 Więcej minut.
Ciasto podzielić między 2 arkusze folii; uformować na dyski. Zawijać i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Rozwałkować ciasto między mąką arkuszy pergaminu do około 1/4 cala grubości. Wyluzuj jeszcze 2 godziny.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika; rozgrzej do 350 stopni F. mgiełka 2 blachy do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania.
Ciasto pokroić w kształty; zebrać resztki i ponownie raz wyciąć więcej ciastek. Ułóż 2 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec, przełączanie patelnie w połowie, aż do zestawu, o 12 protokół.
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Zrobić lukier: ubić cukier cukierniczy, proszek bezowy i 3 do 4 łyżek wody w misce z mikserem na dużej prędkości, aż będzie gładka i gęsta.
Przenieś do zamykanej torby i wycinaj mały róg. Wymieszać z ciasteczkami, posypać gruboziarnistym cukrem.