Ciasteczka czekoladowe z batonem do zanurzania
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. 78 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pistacje, posypkę czekoladową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Nadziewane czekoladą Beignety z sosem czekoladowym, Boozy Chocolate Dipping Sauce, oraz Churros z sosem czekoladowym.
Instrukcje
Na ciasteczka: masło śmietankowe z cukrem pudrem.
Dodać jajko i wanilię i wymieszać do połączenia.
Dodać mąkę, proszek kakaowy i sól i wymieszać, aż ciasto się połączy.
Umieścić folię na powierzchni ciasta i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia do pieczenia blachy z matami do pieczenia lub pergaminem.
Rozwałkuj ciasto na ciasteczka i wytnij ciasteczka za pomocą prostokątnej foremki do ciastek, ponownie zwijając resztki, aby wykorzystać jak najwięcej ciasta.
Ułożyć ciasteczka na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec przez 7 do 9 minut, partiami, jeśli to konieczne, uważając, aby nie spalić. Po upieczeniu ciastka pozostaną w takim samym ogólnym rozmiarze i kształcie.
Wyjąć z piekarnika i umieścić ciasteczka na regale chłodzącym. Pozwól im całkowicie ostygnąć.
Roztopić migdały szczeka w oddzielnych miseczkach w kuchence mikrofalowej. Połowę każdego ciastka zanurz w białej korze migdałów, a połowę w korze czekolady. Natychmiast posypać lub nacisnąć polewy z paska zanurzeniowego po obu stronach ciastek. Delikatnie umieścić na pergaminie lub innej nieprzywierającej powierzchni i pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.