Lody Blue Moon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj lodów Blue Moon. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 393 kalorie, 4G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, żel barwnik spożywczy, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koktajl Blue Moon, Przystawki Blue Moon, oraz Kurczak Blue Moon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce lekko ubić żółtka z 1/4 szklanki cukru i odstawić.
W średnim rondlu dodaj śmietanę, mleko i pozostały cukier.
Ubijając od czasu do czasu, podgrzać mieszaninę na średnim małym ogniu, aż bąbelki zaczną tworzyć się wzdłuż krawędzi patelni.
Wyjąć z ognia i dodać podgrzaną mieszaninę śmietany do jaj po jednej łyżce stołowej na raz podczas ubijania stale hartować jajka.
Po połączeniu śmietany z jajkami wróć do rondla i podgrzewaj na średnim poziomie, aż mieszanina pokryje się z powrotem łyżką lub łopatką, a linia narysowana palcem pozostawia wyraźny ślad.
Mieszanina powinna zarejestrować 170 ° do 175 ° F, nie dopuścić do przegrzania mieszaniny.
Wlać budyń do średniej miski i ubić w mieszance budyniu waniliowego, aż do całkowitego wlania.
Ubij w smaku malinowym, olejku cytrynowym i ekstrakcie z wanilii, aż do całkowitego wchłonięcia. Ustaw miskę nad lodową kąpielą.
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając, następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do nocy, aż do całkowitego ostygnięcia. Ubijaj schłodzony krem zgodnie z instrukcjami Twojej Maszyny do lodów.
Przenieś lody do miski lub pojemnika, który pomieści 1 ćwiartkę. Przykryć i zamrozić na co najmniej 3 godziny, aby w pełni ustawić.