Ciasteczka Czekoladowe Gingersnap
Czekoladowe ciasteczka Gingersnap mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, kakao, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Gingersnap, Chewy Chocolate Gingersnap Cookies, oraz Ciasteczka Gingersnap z białą czekoladą i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 4 kolejnymi składnikami (przez sól), mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 2 protokół lub do kremowy.
Dodać melasę; ubić na gładką masę.
Dodaj substytut jajka; ubijaj, aż dobrze się połączą.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, mieszając, aż dobrze połączone.
Uformuj ciasto na 24 kulki, po około 1 1/2 łyżeczki każda.
Umieść 2 cale od siebie na 2 arkuszach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania; spłaszczyć kulki do grubości 1/2 cala z dnem szklanki.
Piec każdą partię w 350 przez 10 minut. Ostudzić na patelni 4 minuty na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Uwaga: przechowuj ciasteczka w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do trzech dni.