Ciasta z łososiem i szpinakiem
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 72 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 53 grosze za porcję spada twój budżet, ciasta z łososiem i szpinakiem mogą być wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, filet z łososia, śmietanę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Ciasta Z Łososiem, oraz Ciasta Z Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu przykryj ziemniaki wodą. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu do miękkości, o 30 protokół.
Odcedzić i ostudzić. Ziemniaki obrać i pokroić w 1/4 cala kostkę.
Przełożyć do dużej miski.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki wody na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać szpinak w partiach; gotować, aż zwiędną.
Odcedzić, wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
W małej misce wymieszać majonez, jalapeo i posiekany koperek i doprawić solą.
Włóż łososia do robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aż posiekasz. Pulse w kremie aż włączone.
Dodać łososia do ziemniaków. Szpinak i cebulę wymieszać i doprawić solą. Formować na 12 pasztecików.
W dużej patelni nonstick rozgrzać 1/8 cala oleju.
Dodać połowę ciasta i smażyć na dużym ogniu, aż lekko rumiane na dnie, 1 minutę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie wysokiej i gotować, aż dobrze rumiane, 2 protokół. Skręcić i gotować przez 3 protokół, aż rumiane. Powtórzyć z pozostałych ciast; dodać więcej oleju na patelni w razie potrzeby.
Udekoruj ciasta gałązkami koperku i podawaj z sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.