Ciasta z wędzonej makreli wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, zioła, takie jak koperek, żółtko z wolnego wybiegu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynoszona jest przez Brytyjską spiżarnię. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Scandi wędzona makrela na żyto, Rolada Z Wędzonej Makreli, oraz Peppered makrela Fish cakes.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.