Ciasta Z Esencją Pomarańczową
Pomarańczowe ciasta esencja może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, masła, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Słodkie Ziemniaki Z Esencją Pomarańczową, Puree słodkie ziemniaki z esencją pomarańczową, oraz Ciasto Maślane Mocha Ripple Z Esencją Pomarańczową.
Instrukcje
Ubij masło w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru i miodu, dobrze ubijając.
Dodać jajka, pojedynczo, ubijając do wymieszania.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z sokiem pomarańczowym, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Wymieszać ze skórką pekan, wanilią i pomarańczą. Łyżka ciasto na 6 smarowane i mąki Bundt-lette Patelnie.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjmij do stojaków Z Drutu; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Powrót ciasta do patelni; szturchnąć otwory w każdym cieście, za pomocą drewnianego szaszłyku. Powoli wlać syrop Grand Marnier do ciasta, aż cały syrop zostanie wchłonięty.
Odstawić 30 minut na ciasto do Ustawienia. Odwróć ciasta na stojaki z drutu.
Połączyć cukier puder i 2 łyżki stołowe plus 1 łyżeczka Grand Marnier; mieszać aż będzie gładka.
Mżawka glazury na schłodzone ciasta.