Ciasta Z Esencją Pomarańczową

Ciasta Z Esencją Pomarańczową
Pomarańczowe ciasta esencja może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, masła, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Słodkie Ziemniaki Z Esencją Pomarańczową, Puree słodkie ziemniaki z esencją pomarańczową, oraz Ciasto Maślane Mocha Ripple Z Esencją Pomarańczową.

Instrukcje

1
Ubij masło w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru i miodu, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dodać jajka, pojedynczo, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z sokiem pomarańczowym, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Wymieszać ze skórką pekan, wanilią i pomarańczą. Łyżka ciasto na 6 smarowane i mąki Bundt-lette Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
świeża Resztkaświeża Resztka
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Wyjmij do stojaków Z Drutu; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
6
Powrót ciasta do patelni; szturchnąć otwory w każdym cieście, za pomocą drewnianego szaszłyku. Powoli wlać syrop Grand Marnier do ciasta, aż cały syrop zostanie wchłonięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Odstawić 30 minut na ciasto do Ustawienia. Odwróć ciasta na stojaki z drutu.
8
Połączyć cukier puder i 2 łyżki stołowe plus 1 łyżeczka Grand Marnier; mieszać aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Grand MarnierGrand Marnier
9
Mżawka glazury na schłodzone ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn