Ciasta z dyni i cukinii
Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz bułkę tartą, parmezan, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Squash i cukinia ciasta (przepis Paula Deen), Ciasta Z Cukinią, oraz Ciasta Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukinię i Kabaczek zetrzeć na drobnej tarce. Naciśnij między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci.
W średniej misce, połączyć startą cukinię i squash i następne 7 składników. Kształtuj mieszaninę na 2-calowe paszteciki, mocno naciskając.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Gotować squash i cukinia ciasta 3 do 4 minut na stronie lub aż lekko rumiane.
Umieścić na półmisku i służyć z sosem marinara.