Ciasta z dorsza mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. 291 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, russett ziemniaki, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.
Instrukcje
1
1 ugotować i rozgnieść ziemniaki, odstawić na bok. 2 gotujemy dorsza, aż się powieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
2
Rybę odcedzić i płatkować widelcem. Pamiętaj, aby usunąć wszystkie kości. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Płatkowane ryby, ziemniaki i resztę składników wymieszać dobrze ręcznie. Jeśli mieszanina jest zbyt krucha, dodaj kolejne jajko. Jeśli jest zbyt lepki, dodaj trochę więcej bułki tartej. 4 tworzą mieszaninę do ciast i smażyć je na średnim ogniu na patelni pokrytej olejem, aż ładnie rumiane z jednej strony, a następnie odwrócić je i nadal gotować, aż dobrze rumiane z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.