Ciasta w kształcie ryb

Ciasta w kształcie ryb
Ciasto w kształcie ryby według przepisu można przygotować w około 1 godzinę i 30 minut. Za 84 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 346 kalorii, 4 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup kokos, cytrynę, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15%. Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują ciasta w kształcie serca (mały domek), domowe przystawki w kształcie ryby oraz ciasta rybne i kulki rybne Naomi Duguid.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu, zastępując 1/2 szklanki wody mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W Kolorze Czerwonym, żółtym, Zielonym I Niebieskim
9 Plasterków świeżej Cytryny9 Plasterków świeżej Cytryny
2
Dodaj 1 łyżeczkę skórki i ekstraktu z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Startej Skórki Cytryny, Podzielone2 łyżeczki Startej Skórki Cytryny, Podzielone
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
3
Wlać ciasto do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką dwóch części o średnicy 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 28-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przygotuj budyń zgodnie z instrukcją na opakowaniu; dodać pozostałą skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
6
Ciastka pokroić na duże i małe ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Każdą rybę przekrój poziomo na pół; rozsmaruj budyń na dolnych warstwach i wymień wierzchnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Połóż rybę na dużym talerzu lub przykrytej desce (około 16 cali x 22 cale)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Połączyć ubitą polewę z cukrem pudrem; odłożyć 1 łyżkę stołową. Pozostałym lukrem posmaruj wierzch i boki każdej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Na każdą dużą rybę nałóż trzy oddzielne krople czerwonego barwnika spożywczego na jedną trzecią, trzy krople żółtego na środkową i trzy krople zielonego na dolną. Zaczynając od górnej krawędzi ryby, czubkiem łyżki formuj łuski i mieszaj kolory w lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
W przypadku oczu utwórz 1-calowy. owalny na każdej dużej rybie z zarezerwowanym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Umieść galaretkę na środku owalu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
13
W przypadku małych ryb zmieszaj jeden kolor barwnika spożywczego z lukierem, aby uzyskać rybę o jednolitym kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Przekrój cztery plasterki cytryny na pół; umieść dwie połówki na środku każdej dużej ryby, aby uzyskać płetwy. Wciśnij zaokrąglone krawędzie jednego plasterka w tył małej ryby, aby uzyskać ogon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
15
Pozostałe plasterki pokroić na ćwiartki; połóż jeden lub dwa na dnie każdej dużej ryby, aby uzyskać płetwy, i dwa plasterki z każdej strony małej ryby, aby zachować płetwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
16
Umieść kokos w plastikowej torbie, wsyp 3-4 krople niebieskiego barwnika spożywczego i potrząsaj, aż kolor zostanie równomiernie rozprowadzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niebieski Kolor żywnościNiebieski Kolor żywności
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
17
Posyp kokosem wokół ryby, aby przypominała wodę. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto świetnie komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn