Delikatne Roladki Ziemniaczane
Delikatne Roladki ziemniaczane to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, olej roślinny, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Delikatne Bułeczki Cytrynowe, Delikatne Rolki Z Koniczyny, oraz Sweet' N ' Tender cabbage Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w małym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Odcedzić, rezerwując płyn do gotowania. Odstawić płyn do gotowania do ostygnięcia do 110°-115°. Zacieru ziemniaczanego (nie dodawać mleka ani masła); odstawić.
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłym płynie do gotowania.
Dodaj miód, olej, sól, jajko, 4 szklanki mąki i puree ziemniaczane. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 7-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na 36 części. Kształt każdy w piłkę.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.