Ciasta Rybne
Ciasta rybne wymagają ok. 1 godzina i 31 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 75 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, olej, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, Ciasta Z Dorsza, oraz Ciasta Rybne.
Instrukcje
Kłusować ryby aż do ugotowania, około 15 minut i osuszyć ręcznikiem kuchennym.Gotować ziemniaki do miękkości, 10 do 15 minut, i odcedzić.Płatki ryby do miski i dodać ziemniaki, dymka, sól, pieprz, i przyprawy do wyboru.Rozgnieść mieszaninę, aż będzie gładka i schłodzić w lodówce przez 15 minut.Formować na 4 ciasta.
Posmaruj jajkiem i okryj bułką tartą.Lekko posmaruj patelnię olejem i połóż na niej ciastka rybne.Gotować w temperaturze 175C przez 20-30 minut obracając się w połowie drogi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio