Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla

Ciasta Kukurydziane Ricotta: Torta Gialla
Ciasta kukurydziane Ricotta: Torta Gialla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 485 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.15 za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ricotty, soli i pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą można śledzić to danie główne z Ciasteczka Kukurydziane jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Torta z chardem i ricottą, Torta mojej mamy pasqualina, szpinak i ciasto ricotta, oraz David Rocco ' s Torta Di Ricotta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu i dodać cebulę, sól i pieprz, do smaku. Gotować, aż cebula zmięknie i złoty brąz, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj pomidory i gotuj, aż pomidory się rozpadną i wydzielają soki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Zdjąć z ognia.
5
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, ziarna kukurydzy, ricottę, odtłuszczone mleko, proszek do pieczenia i sos pomidorowy i dobrze wymieszać. Posmaruj zapiekankę masłem i zamień mieszaninę w zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
Przez CiastoPrzez Ciasto
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn