Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ciastka krabowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mielony pieprz, grudka kraba i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Najlepsze Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj majonez, panko, przyprawę do owoców morza, zmielony imbir, pieprz i jajko, aż dokładnie wymieszasz. Na koniec dodaj kraba i zmiksuj, uważając, aby nie rozbić grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Imbir W Proszku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Krab
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Niech mieszanina ciasto krabowe przechowywać w lodówce i związać przez 30 minut do 1 godziny. Następnie porcję kraba na 2 uncje ciasta i lekko odkurzyć mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Krab
3
Saute na średnim ogniu w patelni saute z olejem z pestek winogron, aż złoty kolor z pierwszej strony. Następnie odwróć i powtórz na drugiej stronie. Powtarzaj proces, aż wszystkie ciasta zostaną ugotowane. Zakończ sokiem z cytryny. Przechowywać w lodówce i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.