Chutney Żurawinowo-Mango
Need a bezglutenowe, całe 30 i wegańskie przyprawy? Chutney żurawinowo-Mango może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz złote rodzynki, kolendra, mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Chutney Z Żurawiną Mango, Przyprawiona szynka wędzona z chutneyem z mango-żurawiną, oraz słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, papryka, i curry; saute 3 protokół.
Dodać posiekane mango, żurawinę, sok, rodzynki i ocet; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Wyjąć z ognia; wymieszać z zieloną cebulą i pozostałymi składnikami.
Podawać z wieprzowiną, drobiem lub dziczyzną.