Chutney Z Piernika Rabarbarowego
Gingered rabarbar Chutney jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet balsamiczny, paprykę, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przyprawę. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gingered Cranberry Fig Chutney, Chutney Z Piernika Brzoskwiniowego, oraz Chutney Z Gingered Carrot.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż gruby.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.