Chutney Pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj chutney z pomidorów. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, curry, jalapeño chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, Chutney pomidorowy, jak zrobić Chutney pomidorowy, oraz cebula pomidor Chutney, jak zrobić cebula pomidor Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-quart nonaluminum holenderski piekarnik, wymieszać wszystkie składniki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 1 godzinę 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje. Fajne 2 godziny. Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do 2 tygodni.