Churros to wegańskie przepis z 4 porcjami. Ten deser ma 623 kalorie, 3G białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4146 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukier, mielony cynamon, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Churros de Queso (Churros serowe), Churros, oraz Churros.
Instrukcje
1
W małym rondlu na średnim ogniu połączyć wodę, 2 1/2 łyżki cukru, sól i 2 łyżki oleju roślinnego. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia. Mieszaj w mące, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej do smażenia w głębokiej frytkownicy lub głębokiej patelni do 375 stopni F (190 stopni C). Przekładamy paski ciasta na gorący olej za pomocą woreczka z ciastem. Smażyć na złoty kolor; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Torba Na Ciasto
Patelnia
3
Połącz 1/2 szklanki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cukier
4
Zwijamy odsączone churros w mieszance cynamonu i cukru.