Chunky Sausage Soczewica Zupa
Gruba zupa z soczewicy kiełbasowej wymaga z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 6G tłuszczu i w sumie 315 kalorii. Za 1,32 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pomidorów w puszkach, kiełbasy z indyka i cebuli. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Spróbuj Chunky soczewica i zupa jarzynowa, Chunky soczewica i zupa jarzynowa, oraz Chunky soczewica i zupa jarzynowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i soczewicę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 18-22 minuty lub do miękkości soczewicy.
W holenderskim piekarniku ugotuj kiełbasę, cebulę, seler i marchewkę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie; odcedzić.
Dodaj czosnek; gotuj 2 minuty dłużej.
Dodaj bulion, pomidory, ziemniaki, tymianek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15-20 minut lub do miękkości ziemniaków. Dodaj soczewicę;podgrzej.
W razie potrzeby podawaj z grzankami.