Chunkers Wiśniowo-Czekoladowy
Chunkers Cherry-Chocolate może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, jajka, reserved maraschino cherry liquid i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chocolate Chunkers, Chunkers Czekoladowy Granola, oraz 10 Funtów Cherry Challenge: Cherry Chocolate Chip Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dobrze osuszyć wiśnie, rezerwując płyn do glazury.
Wiśnie przeciąć na pół; odstawić.
W rondlu 3-quart, roztopić kawałki czekolady i masła na małym ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, wanilię i jajka. Wymieszać z wiśniami i kawałkami czekolady. Na patelni o wymiarach 13x9 cali rozprowadzić równomiernie ciasto.
Piec 32 do 37 minut lub do środka jest ustawiony. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce, wymieszać składniki glazury, aż będzie gładka.
Umieść glazurę w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Odciąć mały kącik torby. Squeeze glazury w pożądany wzór na wierzchu brownies. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.