Chunkers Wiśniowo-Czekoladowy

Chunkers Wiśniowo-Czekoladowy
Chunkers Cherry-Chocolate może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złotą mąkę, jajka, reserved maraschino cherry liquid i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chocolate Chunkers, Chunkers Czekoladowy Granola, oraz 10 Funtów Cherry Challenge: Cherry Chocolate Chip Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dobrze osuszyć wiśnie, rezerwując płyn do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
GlazuraGlazura
3
Wiśnie przeciąć na pół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
4
W rondlu 3-quart, roztopić kawałki czekolady i masła na małym ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia. Wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, wanilię i jajka. Wymieszać z wiśniami i kawałkami czekolady. Na patelni o wymiarach 13x9 cali rozprowadzić równomiernie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzereśnieCzereśnie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Piec 32 do 37 minut lub do środka jest ustawiony. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W małej misce, wymieszać składniki glazury, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umieść glazurę w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
8
Odciąć mały kącik torby. Squeeze glazury w pożądany wzór na wierzchu brownies. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn