Chudy Budyń Bananowy
Przepis Chudy budyń bananowy może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w około 8 godzin i 20 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dodatkowych bananów, waniliowe ciasteczka waflowe, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chudy Budyń Bananowy, Chudy Budyń Bananowy, oraz Chude Babeczki Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane; beat w jogurcie. Złożyć ubitą polewą.
Umieścić 24 wafle waniliowe w jednej warstwie w ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia. Połowę masy budyniowej łyżka na wafle.
Ułożyć 6 pokrojonych bananów na budyniu. Łyżka pozostałej mieszanki budyniowej nad bananami. Pozostałe 24 wafle waniliowe ułożyć na wierzchu budyniu.
Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin. Tuż przed podaniem udekoruj dodatkowymi plasterkami banana.