Chrupki Zbożowe
Chrupki zbożowe to lacto ovo vegetarian śniadanie. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 17. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś syrop kukurydziany, precle, cheerios i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 48 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Płatki Zbożowe Cinnamon Crunchies, Chocolate Cereal Crunchies: Naturalnie Słodzone, Bez Orzechów I Nabiału, oraz Świąteczne Chrupki.
Instrukcje
W dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej połącz płatki zbożowe, precle i orzechy; odstawić. W dużym rondlu wymieszaj masło, brązowy cukier, syrop kukurydziany, aromat maślany i sól. Doprowadzić do wrzenia. Gotować bez przykrycia przez 5 minut.
W małej misce połącz wanilię i sodę oczyszczoną.
Usuń Syrop z brązowego cukru z ognia; wymieszaj mieszankę waniliową (syrop będzie się pienił).
Polać mieszanką płatków zbożowych i wrzucić do pokrycia.
Kuchenka mikrofalowa, bez przykrycia, na wysokości przez 2 minuty; mieszać. Kuchenka mikrofalowa 2-3 minuty dłużej; mieszać. Kuchenka mikrofalowa przy 50% mocy przez 2-3 minuty, mieszając po 2 minutach. Ostudzić przez 3 minuty, kilkakrotnie dobrze mieszając.
Rozłóż na woskowanym papierze do ostygnięcia.