Chrupki z jarmużu
Przepis Kale Krisps można przygotować w około 15 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 127 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 45 centów za porcję. Wielu osobom ten dodatek bardzo przypadł do gustu. 191 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, laktoowowegetariańską, pierwotną i דל פחמימות,zną . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kale Rolls , Turkey Kale Tacos i Black Beans & Brown Rice With Garlicky Kale .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni Celsjusza (425 stopni Fahrenheita). Spryskaj 2 blachy do pieczenia sprayem do pieczenia.
Usuń łodygi i łodygi z jarmużu, a następnie poszatkuj go na bardzo cienkie paski.
Rozłóż pokrojony jarmuż na blachach do pieczenia i równomiernie posyp serem cheddar.
Piecz jarmuż przez 10 minut, uważnie obserwując, aby się nie przypalił, aż jarmuż będzie chrupiący, a ser zrumieniony.