Chrupki owsiane z jagodami, brzoskwiniami i Crème Fraîche
Jeśli 1,59 zł za porcję zapas w budżecie, Chrupki owsiane z jagodami, brzoskwiniami i Crème Fraîche mogą być znakomite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 6. 46 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier granulowany, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chrupki owsiane z jagodami i Crème Fraîche, Chipsy ziemniaczane z Creme Fraiche i kawiorem, oraz krakersy perłowe " czyli chipsy ziemniaczane z Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W misce, połączyć masło, brązowy cukier, cukier granulowany, i syrop kukurydziany i mieszać aż do mieszania. Wymieszać z owsem, dobrze wymieszać.
Aby uformować chipsy, upuść mieszaninę owsa przez łyżki stołowe na przygotowane blachy do pieczenia, rozstaw je około 2 1/2 cala od siebie.
Piec, obracając blachy do pieczenia 180 stopni w punkcie środkowym, aż złoty kolor i bąbelki, o 15 protokół.
Ostudzić przez 5 minut na blachach do pieczenia. Następnie, za pomocą metalowej szpatułki, przenieś chipsy na dużą płaską płytę, aby ostygły.
Aby służyć, podzielić jagody, brzoskwinie i crème fraîche między poszczególnych misek i umieścić 2 chipsy owsiane obok lub na wierzchu każdej porcji.
Planowanie z wyprzedzeniem: chipsy owsiane można przygotować dzień wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.