Chrupki Migdałowe Bezglutenowe

Chrupki Migdałowe Bezglutenowe
Bezglutenowe migdałowe Crispies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, zmielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, 4 Składniki Almond Butter Bites {Bez Glutenu, Bez Nabiału, Bez Ziarna}, oraz Ciasto z nektaryną z jagodami z kruszonką migdałową (Bezglutenowe + Bez cukru rafinowanego) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubij syrop, olej, wodę i ekstrakt, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Mąki, cukier, proszek do pieczenia, cynamon i sól połączyć; stopniowo ubijać do wymieszania. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
MigdałyMigdały
CukierCukier
SyropSyrop
SólSól
3
Upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty na wyłożone papierem pergaminowym arkusze do pieczenia; lekko spłaszczyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w 350° przez 10-12 minut lub do dna są lekko rumiane. Schłodzić przez 1 minutę przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn