Chrupki Malinowo-Serowe
Need a wegetariańska przystawka? Malinowy krem-ser Chrupki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, jajko, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Spróbuj Chrupki śmietankowe z sosem malinowym, Malina-Lemoniada " Krem Ptysiowy, oraz Chrupki Z Twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikserem elektrycznym ubić razem ser Neufchtel i cukier granulowany, aż będzie puszysty.
Dodaj mąkę, jajko i ekstrakt waniliowy, a następnie wymieszaj na średniej prędkości, aż do wymieszania. Odstawić.
Rozwałkuj arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 16 na 11 cali.
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia. Z krótkim końcem w kierunku Ciebie, łyżka mieszaniny ser wzdłuż w dół środka trzeciej ciasta. Łyżka dżem w linii w dół centrum. Nożem lub kółkiem do ciasta Wytnij 5 poziomych ukośników z każdej strony nadzienia, zaczynając od zewnątrz ciasta, przecinając w kierunku środka do 1/2 cala nadzienia. Krzyżujące się paski nad wypełnieniem, nakładające się na efekt plecionki.
Piec ciasto, aż puffy i złoty, o 30 protokół.
Ostudzić przez 15 minut na patelni na stojaku. Przed krojeniem poprzecznym i podaniem należy obsypać cukrem cukierniczym.