Chrupki Koronkowe Miodowo-Migdałowe
Honey Almond Lace chips to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz pod ręką migdały, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupki Koronkowe Miodowe Sezamowe, Chrupki z Miodowej Koronki wypełnione kremem pomarańczowym, oraz Koronka Migdałowa.
Instrukcje
W średnim rondlu rozpuść masło z miodem na średnim ogniu.
Dodać cukier i sól i ubijać, aż dobrze się połączą.
Dodaj mąkę i kontynuuj ubijanie, aż nie pozostaną żadne grudki.
Przenieść do małej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół.
Linia 2 płaskie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Łyżka 1 czubata łyżeczka. mieszanka miodu na arkuszach o 4 w. od siebie (będą się bardzo rozprzestrzeniać).
Piec, aż ciasto zacznie bańki i rozprzestrzeniania, o 3 protokół.
Posypać każdą chrupką 1 łyżeczką. migdały. Nadal piec, aż ciemny złoty kolor i małe otwory pojawiają się w całym, 10 do 12 protokół. Nie wyłączaj piekarnika.
Ostudzić na tacy, aż zacznie się firma, 2 do 3 protokół. Podczas gdy ciasteczka ostygną, użyj noża do parowania, aby oddzielić wszystkie ciasteczka, które się stopiły i uformować je w okrąg. Pracując partiami po 3 lub 4, ostrożnie oderwij ciasteczka z papieru i połóż na wałku do ciasta.
Ostudzić na pin, aż całkowicie ostry, o 3 protokół. Jeśli ciastka jędrne, zanim można je kształtować, umieścić blachy do pieczenia z powrotem w piekarniku, aby lekko ogrzać, o 1 minutę.
Make ahead: do 1 dnia; przechowywać szczelnie.