Chrupki Anchois

Chrupki Anchois
Chrupki anchois to wegańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto francuskie, czosnek, filety anchois w oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 19%. Spróbuj Crostini z jajkiem i Sardelą, Kurczak Anchois, oraz SOS Anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć filety z sardeli z oleju, zachowując olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Pokrój filety na małe kawałki. Odstawić. W małej misce, połączyć olej z ząbkami czosnku. Korzystając z tyłu widelca lub moździerza i tłucz, rozgnieść czosnek i olej, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W razie potrzeby zwiń rozmrożony arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali. Za pomocą pędzla do ciasta rozłóż arkusz ciasta pastą olejowo-czosnkową. Następnie pokroić ciasto na 120 sztuk, Każdy 1 cal kwadratu. Top każdy kwadrat z kawałkiem lub dwoma anchois i szczyptą tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Umieścić placki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w piekarniku 325, aż ciasto jest złoty kolor i wzrosła prawie Cal, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn