Chrupki Anchois

Chrupki Anchois
Chrupki anchois to wegańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto francuskie, czosnek, filety anchois w oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 19%. Spróbuj Crostini z jajkiem i Sardelą, Kurczak Anchois, oraz SOS Anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjąć filety z sardeli z oleju, zachowując olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Pokrój filety na małe kawałki. Odstawić. W małej misce, połączyć olej z ząbkami czosnku. Korzystając z tyłu widelca lub moździerza i tłucz, rozgnieść czosnek i olej, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W razie potrzeby zwiń rozmrożony arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali. Za pomocą pędzla do ciasta rozłóż arkusz ciasta pastą olejowo-czosnkową. Następnie pokroić ciasto na 120 sztuk, Każdy 1 cal kwadratu. Top każdy kwadrat z kawałkiem lub dwoma anchois i szczyptą tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Umieścić placki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec w piekarniku 325, aż ciasto jest złoty kolor i wzrosła prawie Cal, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn